Erhvervsrengøring

Hos Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup tilbyder vi skræddersyet erhvervsrengøring af enhver slags – uanset opgave eller omfang. Vores dygtige assistenter udfører altid en grundig og omhyggelig rengøring, og vi behandler din virksomhed med stor respekt. Vores erhvervsrengøring omfatter bl.a.:

Med os som samarbejdspartner får du præcis den rengøring, du køber, hver gang. Hos os køber du nemlig tid og ikke blot en rengøring, og derved undgår du assistenter, der stresser rundt for at nå det hele. Med vores erfaring ved vi præcis, hvad vi kan nå på den aftalte tid.

For at passe på miljøet og dine medarbejdere bruger vi miljø- og allergivenlige rengøringsmaterialer, når vi rengør din virksomhed. Det, synes vi, er helt essentielt, for at du og dine medarbejdere kan føle jer trygge.

Få det i betaler for

Ærlighed og tillid er vores nøgleord, og derfor betaler du ikke kun for rengøring på tid hos os, men også solid ekspertise og gennemsigtighed.

Egne dygtige assistenter

Vores assistenter har været fast tilknyttet firmaet i mange år og har stor erfaring med rengøring og at yde en ekstraordinær service hver gang.

Gratis opstartsrengøring

Vi tilbyder en gratis opstartsrengøring af din virksomhed, hvor vi viser vores kompetencer, og hvad du kan forvente af et fremtidigt samarbejde.

Sådan forløber vores rengøring

Vores assistenter tjekker ind og ud med chip

Alle vores assistenter har en chip på sig. Den bruger de til at tjekke ind og ud af din virksomhed, når de skal gøre rent.

Du får en SMS, når vi ankommer til virksomheden

Du kan holde dig opdateret med, hvornår vores assistenter er til stede i virksomheden. Det gør det nemmere for dig at have en løbende kontakt til os.

Vi udfører arbejdet på tid for optimal rengøring

Når vores arbejde bliver udført på tid, ved vi, at resultatet bliver i topklasse. Vi gør ikke bare rent – vi holder din virksomhed ren.

Vi kan starte rengøringen inden for en uge, og der er ingen binding på vores rengøringsaftaler. Som kunde modtager du en gang om måneden den forudgående måneds udførte arbejde, og derved er det nemt for dig at holde styr på betalingen.

Kontakt os

Udfyld informationer og vi giver dig et kald hurtigst muligt!

Scroll til toppen

Kontakt os

Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup
Kratbjerg 203
3480 Fredensborg
CVR: 38 31 11 82

Telefon: +45 71994994​
Mail: tb@retb.dk

Åbningstiderne på telefon og e-mail er:

Mandag til fredag 8 til 16:00
Mail åben 24/7

Lørdag og søndag Lukket

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.